Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Friday, January 20, 2012

Izwan Pilus Meninggal Dunia

Takziah kepada keluarga Arwah. al-Fatihah...


Dunia hiburan pada Jumaat telah dikejutkan dengan kematian penyanyi popular Izwan Pilus, dipercayai akibat jangkitan kuman pada paru-paru.

Izwan, 32, dilaporkan meninggal dunia di Hospital Ampang dekat sini beberapa jam selepas dimasukkan ke wad.

Pengurusnya, Shaiful Shazwan mengesahkan berita sedih ini.

Katanya, Izwan meninggal dunia kira-kira pukul 6.15 petang.

Allahyarham yang popular dengan lagu Kembali Senyum telah dimasukkan ke hospital tersebut pada pagi Jumaat selepas mengadu sesak nafas dan keadaannya semakin kritikal menjelang petang.

"Allahyarham sempat bercakap dengan saya pagi tadi (Jumaat) dan dia kata dia sihat. Tidak sangka pula lain yang berlaku. Saya amat sedih," kata Shaiful lagi.

Jenazah Allahyarham dijangka dibawa pulang ke kampungnya di Jalan Taman Nyalas 2, Taman Nyalas Permai, Jasin, Melaka untuk dikebumikan.

Pada awal Disember lalu, Allahyarham bersama adiknya, penyanyi Aril yang merupakan finalis Akademi Fantasia 7, pernah dimasukkan ke Pusat Rawatan Islam dekat sini akibat demam panas yang berpanjangan - Sumber mStar Online

~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~google: Izwan Pilus meninggal dunia, punca kematian Izwan Pilus, gambar Izwan Pilus, arwah Izwan Pilus, berita Izwan Pilus kematian, sebab Izwan Pilus meninggal dunia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...