Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Friday, December 31, 2010

Selamat tinggal 2010, Selamat dtg 2011


Beberapa jam sahaja lagi kita akan melangkah ke tahun 2011. Jadi pelbagai azam dan rancangan baru untuk tahun 2011 telah dirancang..

Dan pelbagai kenangan dan peristiwa pahit dan manis yang telah ditinggalkan untuk tahun 2010. Yang pastikan semuanya yg telah berlalu itu hanya tinggal menjadi kenangan dan sejarah. Esok bermulanya tahun 2011 pelbagai cabaran dan perkara baru akan ditempuhi.

Selamat Tahun baru 2011 kepada semua warganegara Malaysia termasuk juga semua umat di dunia ini...

Selamat tinggal 2010 - Selamat datang 2011...




~ Bajonz ~

Wednesday, December 29, 2010

Tahniah Malaysia Juara Piala Suzuki AFF

Malaysia berjaya akhiri kemarau 14 tahun. Walaupun kalah pada aksi kedua final 1-2 di Stadium Gelora Bung Karno, Jakarta Indonesia, Malaysia menjuarainya dengan argegat 4-2. Bekalan yang cukup 3 biji gol pada perlawanan pertama di Bukit Jalil..

Syabas kepada penyerang Malaysia yang bijak menjaringkan gol, pemain2 tengah Malaysia yang berjaya mencipta peluang dan pertahanan Malaysia yang kental bertahan termasuk penjaga Gol Malaysia yang cekap - sepakan penalti Indonesia berjaya diselamatkan penjaga gawang negara, Khairul Fahmi Che Mat.

Semoga Malaysia terus maju dalam bola sepak dan menjadi pasukan yang disegani - prestasi kene lah maintain..

Malaysia Boleh!!!





~ Bajonz ~


google: keputusan perlawanan akhir pusingan 2 indonesia vs malaysia 29.12.2010 jakarta, gambar & keputusan perlawanan akhir pusingan 2 indonesia vs malaysia 29.12.2010 jakarta, foto & keputusan perlawanan akhir pusingan 2 indonesia vs malaysia 29.12.2010 jakarta, ulasan dan keputusan perlawanan akhir pusingan 2 indonesia vs malaysia 29.12.2010 jakarta, laporan dan keputusan perlawanan akhir pusingan 2 indonesia vs malaysia 29.12.2010 jakarta, video youtube dan keputusan perlawanan akhir pusingan 2 indonesia vs malaysia 29.12.2010 jakarta, berita dan keputusan perlawanan akhir pusingan 2 indonesia vs malaysia 29.12.2010 jakarta

Thursday, December 23, 2010

Aril & Lala - Pre Wedding

Location : Port Dickson, Malaysia
Date: Nov 2010

DSC00900
DSC00765
DSC00771
DSC00791
DSC00793
DSC00801-2
DSC00848
DSC00876
DSC00915
DSC00944

~ Bajonz ~

Masa untuk bercuti

Dah tiba masanya untuk aku bercuti. Setelah penat bekerja, kene la bercuti bersama family sambil merehatkan minda dan jiwa.. bawa anak-anak berjalan sana sini sebelum diorang kembali ke sekolah semula... yeah 3 hari lagi nak cuti, rasa macam setahun pula menunggunya.. haha.. Tahun depan masuk kerja dengan azam baru dan semangat baru tahun 2011...

jom ke >>>


~ Bajonz ~

Saturday, December 18, 2010

Syamimi bersedia utk ke Sekolah

18122010292

Tak sampai 15 hari lagi kita akan menyambut tahun baru 2011.. dan tak sampai 15 hari juga anak aku Syamimi pertama kalinya akan masuk ke sekolah darjah 1. 31 Dec 2010 datang ke sekolah untuk buat pendaftaran penuh.

Seperti ibu bapa yang lain yang mempunyai anak yang bersekolah, hari ni aku membawa anak aku untuk membeli pakaian/baju dan peralatan sekolah. Bukan main bersemangat anak aku nk masuk sekolah baru. Macam aku juga la dulu-dulu nk masuk sekolah..

18122010275

18122010282

~ Bajonz ~

Friday, December 17, 2010

Proton Saga FL


PROTON Holdings Bhd (PROTON) memperkenalkan Saga FL yang ditampilkan dengan reka bentuk lebih bergaya dan dinamik untuk meneruskan kejayaan model sedan popularnya itu yang dilancarkan kira-kira tiga tahun lalu.

Penggayaan semula model itu membabitkan perubahan reka bentuk luarnya yang
lebih bergaya, terkini, sporty dan berjiwa muda bagi membolehkannya terus menarik perhatian pembeli muda. Saga versi baru yang ditampilkan dalam dua varian iaitu 1.3 Standard dan 1.3 Executive, masing-masing dengan transmisi automatik dan manual itu dijual pada harga antara RM1,000 dan RM1,300 lebih tinggi daripada versi terdahulu.



Harga bagi varian 1.3 Standard manual adalah RM37,998 seunit, manakala 1.3 Standard automatik pada RM40,998.

Varian 1.3 Executive manual pula dijual pada harga RM40,698, manakala 1.3 Executive automatik pada RM43,298 seunit.

Model ini di datangkan dengan 6 warna iaitu Tranquility Black, Solid White, Genetic Silver, Granite Grey dan 2 warna baru iaitu Blue Rock and Café Latte

Jom apa lagi mari kita beli produk buatan Malaysia..








~ Bajonz ~

google: Proton Saga FL, Proton Saga FL keluaran terbaru proton, Proton Saga FL tampak anggun, Proton Saga FL memang canggih, Proton Saga FL lebih sporty, Proton Saga FL bergaya, gambar saga FL, foto saga fl, harga terbaru saga fl, spesifikasi saga fl, katalog saga fl, brochure saga fl, review saga fl, saga fl menawan, promosi saga fl, promosi hari raya saga fl, downpayment saga fl, warna saga fl, warna terbaru saga fl, kapasiti enjin saga fl, saga fl 1.6

Wednesday, December 15, 2010

Malaysia kalahkan Vietnam 2-0 di Bukit Jalil


Malaysia telah berjaya mengalahkan Vietnam pada pusingan pertama di Stadium Bukit Jalil. Penyerang, Mohd. Safee Mohd. Sali muncul wira selepas menjaringkan kedua-dua gol ketika skuad negara menundukkan Vietnam 2-0 sebentar tadi.

Gol-gol tersebut dijaringkan pada babak kedua perlawanan, sekali gus mencerahkan peluang anak buah K. Rajagobal untuk melangkah ke peringat akhir kejohanan tersebut.

Aku seperti biasa memberi sokongan dari kaca TV sahaja.. Memang berbaloi kepada penyokong Malaysia yang menonton nya di Stadium Bukit Jalil. Syabas kepada pasukan Malaysia.. Teruskan usaha lagi.

Malaysia dan Vietnam akan bertemu lagi pada separuh akhir kedua yang akan dilangsungkan di Hanoi, Sabtu ini. Malaysia Boleh!!


Malaysia 2 - 0 Vietnam


~ Bajonz ~


google: keputusan bola sepak antara malaysia dan vietnam 2010, keputusan penuh bola sepak antara malaysia dan vietnam 2010, terkini keputusan bola sepak antara malaysia dan vietnam 2010, terbaru keputusan bola sepak antara malaysia dan vietnam 2010, laporan keputusan bola sepak antara malaysia dan vietnam 2010, video keputusan bola sepak antara malaysia dan vietnam

Tuesday, December 14, 2010

Gambar-gambar di Singapore

Serba sedikit gambar disana.. ada banyak lagi sebenarnya... nanti masuk dlm FB jela.. tak larat nk masukkan kat sini :)

11122010217

Jam dinding yang banyak - Hotel 81 palace

11122010224

Harga minyak di Singapore. kalo convert ke RM mahal la.. tapi kalo duit sana mcm murah je..

12122010245

Karaoke kot.. semua otai2. lagu pun lagu lama...

DSC00200

Mr. Teh Tarik. bawah hotel yang aku duduk je... Hotel 81 Tristar. semua layan diri..

DSC00201

salah satu juadah yg ada kt Mr. Teh Tarik.. layan gak putu piring ni..

DSC00214

Motor 3 roda..

DSC00216

Basikal kat sana semua canggih2.. kalo motor kapchai memang susah nk jumpa.. motor berkuasa besar yg byk..

DSC00225

Hotel 81 Tristar, Geylang Serai.

DSC00251
DSC00254

Pasar Geylang Serai.

DSC00275

MRT Paya Lebar..

DSC00293
DSC00313

Area Bugis

DSC00315

Ramainya orang bershopping..

DSC00331

Shaw Brothers

DSC00338
DSC00346

Ion Orchard

DSC00360

Sempat lagi Mat Salleh ni berjoget kat situ

DSC00393
DSC00402
DSC00409

DSC00358

Hari Minggu Ahad adalah hari Amah.. diorg ada peluang menari/joget sakan laa

13122010262

Balik Malaysia...

~ Bajonz ~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...