Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Thursday, October 28, 2010

Wednesday, October 13, 2010

Monday, October 11, 2010

Penat...

Semalam penat sungguh setelah menghadiri majlis perkahwinan sepupu aku di Bahau NS.. walau pun aku tak banyak menolong - tolong makan je banyak pun terasa penat. Cuaca kat sana tak laa panas sangat, cuma mungkin angin kurang sampai berpeluh-peluh aku hingga ke malam.. Apa pun dapat gak aku shot beberapa gambar perkahwinan sepupu aku ni.. sambil2 dpt tambah sket skill, kasi kuar peluh dan yang penting dapat test dgn lens yang baru aku angkat 17-50mm f2.8 - memang puas hati..

DSC00137

Friday, October 8, 2010

Hari-Hari Terakhir Raya 2010

Hari-hari akhir Raya Aidilfitri 2010 masih ada juga jemputan Open House.. Semenjak raya ni badan pun dah terasa makin naik. Apa tidaknya biasa la hari raya juadah open house memang sedap2 belaka.. agaknya lepas raya ni kenalah turunkan berat badan sket.. :)

Raya 2010
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...