Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Wednesday, December 14, 2011

Honda EX5 untuk dijual - SOLD

SOLD / DAH di JUAL YE........... :)



Aku dengan rela hatinya ingin menjual motor yang telah banyak berjasa kepada aku dulu - masa study dan mula kerja..

Sampai masanya sudah aku nak jual motor ni - daripada jadi besi buruk baik aku jual...

- Harga RM1200. tahun 1993
- Road Tax dah setahun lebih mati. Geran ada - nama aku sekarang.
- Motor dah hampir setahun tak start. So sekarang aku rasa tak boleh start - yela dah lama tak start. Masa sebelum tu motor enjin tip top. Bila tayar pancit, aku malas hantar kedai.. hehehe.. terus tak start motor..



Kalo korang tengok kat mudah.my - motor lama2 mahal juga diorg jual, tapi motor elokla.. Ada aku jumpa tahun sebaya motor aku, harga jual diorg mencecah antara RM 1700 - RM 2300. Barang antik kot, patut mahal.. hehehe.

Tu pasal aku nak jual murah RM1200. Mana ada yang cacat cela tu korang repair laa sendiri.. Aku rasa repair pun tak banyak... lelong-lelong sementara motor masih ada.. hehehe...

Yang berminat boleh contact -DAH Dijual. Jualan hujung tahun. Nak contact tanya pasal pakej photographer kahwin/tunang pun boleh... hehehe...

Gambar motor Honda EX5 tahun 1993 yang nak dijual tu:



~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~

1 comment:

  1. old school ni..pergghh. nak kumpul duit dulu lh.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...