Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Tuesday, January 3, 2012

Gambar Terkini Nur Amalina Che Bakri


Sekarang ni tengah heboh tentang gambar seksi Nur Amalina yang dikatakan seperti terkena kejutan budaya bila belajar diluar negara. korang lihat laa sendiri gambar Nur Amalina ni yang dulu pelajar cemerlang mendapat keputusan SPM 17A1, Tahun 2005. Betul atau tidak, saksikan sendiri :)



~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~



google: nur amalina che bakri, amalina che bakri, amalina che bakri 2011, nur amalina che bakri 2011 , amalina 2012 , amalina che bakri seksi, amalina pelajar cemerlang, gambar seksi nur alina., biodata Nur Amalina Che Bakri, profile Nur Amalina Che Bakri, facebook Nur Amalina Che Bakri, twitter Nur Amalina Che Bakri , pelajar cemerlang spm 2005

10 comments:

  1. habis laa....PANTAT dah kene godam dengan mat saleh.......balik malaysia DARA dah xde....otak pandai pun x guna kalau MARUAH dah tergadai....manusia kalau dah wat salah atau silap..susah nak mengaku..lebih2 lagi MAK DIA...nak cover malu konon!

    ReplyDelete
  2. betul tu..dah ada kuar paper metro ni...kalo dah tersebar mcm tu biasanya memang benar la...dulu ada budak genius bangsa melayu pun dah jadi NO1 jadi pelacur..!! sebelum tu memang tak ngaku...lastly KANTOI..baru ngaku...

    ReplyDelete
  3. lalalala.. 17A1 tuuuu xkan x pkir sblm nk post pic tu kt enternet apa akn berlaku.. aku yg x da A ni pun dpt pkir the moment post pic tu kt enternet of cuz seluruh dunia dpt tgok... seluar tu mak dia bagi kn.. muslim kan..terpikir sejenak pulak aku.. emak dia cikgu kan..bagi seluar MACAM TU kat anak sbg hadiah????..xde hadiah lain ke..^^

    ReplyDelete
  4. bila ku perhatikan betul2x bhagian baju dia tu.. mcm nampak bahagian perut je... atau pun dlm baju tu da singlet skin calour jugak mcm spt yg dia cakap kt seluar dia tu ^^

    ReplyDelete
  5. Sebab tu, ada baiknya didik anak bukan sekadar dgn akademik, tetapi akhlak dan iman adalah perkara amat penting utk dititikberatkan. Sedih pd anak ni...tgk juga pd pemimpin skg ni...ilmu tinggi tp tak membawa manafaat pd umat. Jom kita doa sama2 semoga Allah turunkan hidayahNya buat semua umat islam.

    ReplyDelete
  6. seksi ke tak seksi ke sama je x lawa die ni..otak pandai maruah..? herm..tp lawa lagi time die sekolah sbb ketika itu kecantikan die ada pada kesopanan dan nilai ketimuran die..skrg apa pun x lawa...

    ReplyDelete
  7. berprasangka baiklah..

    ReplyDelete
  8. ku cuba prasangka baik...tp. macam xbley aaa..kalo tgk pic nie...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...