Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Friday, December 30, 2011

7 Fesyen Terhancur Selebriti Wanita Malaysia Tahun 2011

Ini antara fesyen2 pilihan abg nara dari Beautiful nara . Macam2 fesyen laa artis ni - ada yang terlebih seksi, merapu2 pun ada. Layan mari tengok korang setuju tak? aku macam setuju jek.. hehehe...



~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~

3 comments:

  1. da leh gi muzium da ni..hahaha...lawak bila tgk balik fesyen2 nie...

    ReplyDelete
  2. fesyen macam orang zaman batu...bodoo..........

    ReplyDelete
  3. kesemua ni tak lah sehebat dato' siti nurhaliza tapi layak ye lalu karpet merah.! pencapaian? setakat bergaya hasil xde ape je la kan...kebanyakkan ARTIS MALAYSIA yang macam ni semuanye x kemana apatah lagi hendak menembusi pasaran eropah/ seberang macam dato siti, jaclyn victor, yuna, sheila majid and amy search..please jangan main sebat je amik artis lalu red carpet kasi yang achievable je yg lalu sbb macam sampah yang lalu red carpet..mencemar prestige red carpet lihat saja pada hollywood and bollywood yg lalu red carpet yang popular tapi achievable..ini x...gosssip murahan bercinta dengan datuk tu datuk ni herm nampak sgt terdesak jd artis x dpt sara hidup...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...