Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Friday, December 30, 2011

Keputusan Final Maharaja Lawak Mega 2011

Akhirnya sampai final juga Maharaja lawak mega ni aku layan. Pada mulanya Maharaja Lawak Mega (MLM) memang agak membosankan. mungkin orang kata, orang lama lambat panas.. tapi ada juga yang tak panas-panas pun..


Mungkin bagi orang lama ni masa yang pendek tu tak cukup utk diorg keluarkan lawak yg mengelakarkan.. ada aku tengok, orang yang tak patut masuk MLM ni pun dapat masuk juga.. tu yang kadang2 keluar lawak ntah pekebenda laa.. bagus lagi lawak dalam raja lawak.. pelawak muda ni idea diorg lagi bagus dan fresh...


Apa pun Pemenang dan juara bagi Maharaja Lawak mega akan diketahui malam ini. Siapa yang korang rasa akan menang? Boboi? Osbon? Saehu? Syok? Bagi aku rsanya Boboi ada peluang untuk menang dengan diikuti rapat oleh Osbon...


Dari awal episod MLM aku memang tak tahan gelak lawak Boboi... ekekeke.... Jom saksikan malam ini... Final Maharaja Lawak Mega

~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~

google: maharaja lawak mega minggu ke 7 full,maharaja lawak mega 7,youtube maharaja lawak mega minggu 7,maharaja lawak mega minggu ke 7, maharaja lawak mega final, akhir maharaja lawak mega, final maharaja lawak mega, maharaja lawak mega video final, boboi juara maharaja lawak mega, osbon maharaja lawak mega, gambar final maharaja lawak mega, Live Streaming Maharaja Lawak Final, Juara Maharaja Lawak Mega | Video Youtube Maharaja Lawak Mega Final, tarikh final maharaja lawak mega, status sms Maharaja Lawak Mega, status undi terkini Maharaja Lawak Mega

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...