Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Saturday, December 11, 2010

Hari Sabtu Di Singapura

Tepat kul 12pm je aku check-out terus dari hotel 81 palace terus ke Hotel 81 Tristar. So aku ambil 2 mlm terus kat hotel ni.. Hari sabtu 139 SGD, then Ahad plak 119 SGD. Bila dah masuk bilik.. pergh memang puas hati.. besar dan selesa...

DSC00230

DSC00242

bestnya ada swimming pool lagi tu.. esok pagi2 bleh la mandi..

DSC00237

DSC00239

Rancangan awalnya nak jln2 esok naik MRT. memikirkan esok Ahad, then Isnin ada kerja, tentu penat.. Terus hari ni naik MRT dari Paya Lebar singgah kat Bugis seterusnya ke Orchard. seperti dijangka.. memang penat berjalan + ramai nya orang..

pening gak memikir nak ikut laluan mana..

DSC00271

@ Bugis.. ramai nya orang.. aku jalan2 je la

DSC00290

DSC00304

@ Orchard..

DSC00328

DSC00375

Singgah hard rock... beli baju jela....

DSC00396

Abis 135 SGD laaa beli baju kt Hard Rock beli utk aku, dan anak bini..

DSC00401

Penat sungguh hari ni.. huhu.. sib baik esok cuti.. leh rehat + buat keje sket...

~ Bajonz ~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...