Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Monday, October 10, 2011

Mimi (One Nation Emcee) Resah Video 3gp Tersebar


Filem 3GP belum ditayangkan tetapi Mimi (One Nation Emcee) mula resah memikirkan penyebaran beberapa klip video dalam Internet yang menyatakan ia adalah rakaman aksi seksnya.

Mimi atau nama penuhnya, Shamimi Amalina Norhisham, 25, berkata dia tidak menyangka ada adegan filem itu yang kini berleluasa tersebar di Internet dengan tajuk yang jelas memaparkan dia melakukan hubungan seks itu.

“Saya memang tidak tahu pasal penyebaran klip video itu kerana sudah lama tidak melayari Internet. Namun yang pasti, itu hanya sedutan lakonan saya. Klip itu antara adegan dalam filem Klip 3GP yang saya jayakan.

“Malah, lakonan yang saya jayakan juga dilakukan secara profesional, jadi jangan kata saya sanggup ketepikan agama semata-mata untuk berjaya dalam bidang lakonan.

“Sehubungan itu, saya sungguh kesal dengan tindakan pihak tidak bertanggungjawab yang mahu menjatuhkan maruah saya,” katanya.

Menurut Mimi, kebanyakan aksi yang boleh dianggap lucah itu disunting supaya ia nampak seperti adegan sebenar, sedangkan sewaktu penggambaran, watak tambahan atau pendua digunakan supaya kelihatan seperti dirinya


KLIK sini untuk lihat VIDEO~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~

google: 3gp Mimi, video 3gp Mimi, youtube video mimi, 3gp mimi tersebar, gambar mimi one nation emcee, aksi 3gp mimi, filem 3gp mimi, foto 3gp mimi, cerita baru mimi, 3gp mimi 2011, 3gp terbaru mimi, mimi mencari cinta, 3gp terlampau mimi, 3gp panas mimi, 3gp mimi paling laris, filem 3gp mimi meletop, klip 3gp mimi tersebar, download klip 3gp mimi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...