Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Wednesday, October 5, 2011

Anak ikan di Mayangsari Resort

Minggu ni aku ada kerja kat dungun, settlekan kerja yg tak abis lagi. 2 hari aku berada di dungun, hari ini dan esok. Kali ni aku dan rakan sekerja aku menginap di Mayangsari Resort. Sekali aku tengok macam rumah hantu pun ada.. hehe.. penuh dengan pokok-pokok yang agak seram.. hehe..

Mayangsari resort

Malam tadi aku sampai ke dungun terus check in kat Mayangsari. kemudian pergi ke bilik, aku ingat depan bilik tu banjir, yela ada takungan air pulak. Rupa rupa nya kolam ikan yang penuh dengan anak2 ikan.. nasib baik aku tak celup kaki dalam air tu.. haha..

Mayangsari resort

Dengan harga semalam bilik ni RM90, okla siap ada breakfast dan ada swimming pool lagi.. balik kerja tadi terus berendam jap. Tapi mandi kejap je, hari nak hujan... dah 2 malam kat dungun, selalu hujan. Sejuk dok kat sini Mayangsari resort .. dekat dengan tepi pantai lagi...

Mayangsari resort

Mayangsari resort

Lokasi/Map Mayangsari Resort Dungun:




~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~

google: Mayangsari resort dungun, gambar Mayangsari resort, lokasi Mayangsari resort, lokasi menarik di dungun, resort di dungun, resort di terengganu, harga Mayangsari resort, tempat menarik di dungun, tempat menarik di terengganu, tempat mandi di dungun,

2 comments:

  1. suasana nampak tenang cantik pula tu..teringin nak pergi sana bila la agaknya dapat pergi sana?

    ReplyDelete
  2. water villa tu bilik dia besar mana?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...