Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Tuesday, October 11, 2011

Datuk Ahmad Jais meninggal dunia

Al-Fatihah buat Allahyarham. Takziah kepada semua keluarga Allahyarham. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang beriman...


Penyanyi Datuk Ahmad Jais dilaporkan meninggal dunia di Pusat Perubatan Darul Ehsan di sini kira-kira pukul 9.30 pagi Selasa.

Jenazah di akan di bawa di Masjid Negeri Shah Alam dan akan di kebumikan di Tanah Perkuburan Islam Sekseyen 21.

Allahyarham dimasukkan ke unit rawatan separa rapi di pusat perubatan itu pada pada 25 September lalu selepas mengalami masalah sesak nafas.

Allahyarham dikhabarkan mengadu penat selepas pulang daripada membuat persembahan di Batu Pahat, Johor, pada 8 September lalu, tetapi sakitnya mula serius pada malam Khamis lepas sehingga terpaksa menggunakan alat bantuan pernafasan di Hospital Pakar KPJ Selangor, Shah Alam.

Allahyarham kemudian dipindahkan ke DEMC awal pagi Ahad kerana mempunyai rekod perubatan di situ.




~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~

1 comment:

  1. Al-fatihah..terkenang lagunya dulu...upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...