Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Thursday, September 22, 2011

Minatnya dia pada Angry Birds

Angry Birds adalah sejenis permainan yang menjadi kegilaan ramai. Bukan kanak-kanak sahaja bahkan orang dewasa juga. Malahan aku juga terkena tempiasnya. Ada masa terluang aku akan bermain angry birds di Handphone, termasuk anak aku juga minat main angry birds ni. Terpaksa laa install Angry Birds kt netbook.

Kebetulan masa membeli, Mimi pun pakai baju Angry Birds :)

Bila Angry Birds ni dah semakin popular, macam-macam barangan dikeluarkan menggunakan gambar kartun angry birds ni. Hari ni aku singgah kat kedai yang menjual pelbagai jenis barangan. Kebetulan situ banyak barangan angry birds, anak aku jadi tak keruan. Semua barang kartun angry birds dia nak beli. Buku mewarna, sticker, pen, puzzle, alat tulis selain daripada pakaian. Tapi nasib baik laa tak mahal sangat... hehe... Bukan main suka anak aku, balik rumah je terus layan puzzle angry birds.

Mimi suka nya dapat barang Angry Birds

Sekali tengok Angry Birds ni memang comel. Macam-macam karekter ada. Ada muka baik, muka garang, muka jahat dan termasuk juga ada muka sedih. Patutla budak-budak suka sangat kt kartun Angry Birds ni.. Baju raya pun nak pakai gambar ada Angry Birds... hehe layannn.....

Comel-comel belaka Angry Birds



~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~

google: kartun Angry Birds, koleksi Angry Birds, download Angry Birds, version Angry Birds, gambar Angry Birds, baju Angry Birds, barangan Angry Birds, game Angry Birds, permainan Angry Birds 2011, seluar Angry Birds, baju Angry Birds 2011, alat tulis Angry Birds 2011, video Angry Birds 2011, upgrade to Angry Birds, new version Angry Birds 2011, Angry Birds free download, Angry Birds rio free, upgrade to Angry Birds, tips and trick Angry Birds, Angry Birds for nokia, Angry Birds for android, Angry Birds for apple, Angry Birds for windows, video Angry Birds

4 comments:

  1. salam...kedai ni dekat mana eh?

    ReplyDelete
  2. yang ni kat area tesco semenyih. tapi byk lagi tempat lain contoh kat metro point kajang pun ada..

    ReplyDelete
  3. salam...minat ngan angry bird atau domokun??
    meh laa ke pages facebook sy,ade menjual banyak barang2 angrybird n domokun dengan harga murah2...
    tq
    klik link ni yeee >> http://www.facebook.com/pages/Fabulicious-ShoppeAngryBird-Domo-Kun/218341638226640

    ReplyDelete
  4. Ble tak share link dwnld game angry birds season utk NETBOOK..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...