Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Saturday, September 3, 2011

Kumpulan Sepah Akhirnya Berpecah

Aku ingat lagi masa aku menonton Raja Lawak yang masa tu zaman kumpulan Sepah, Juri mengatakan jika kumpulan Sepah ni berpecah, diorang takkan lawak lagi.. Jadi... berpecah akhirnya... So kita lihat nanti betul tak tekaan Juri tu.. Aku rasa elok diorang bergabung dari berpecah dan buat lawak pakai skrip sendiri.. confirm memang lawak...Sebelum ini kita hanya mendengar khabar angin yang mengatakan kumpulan Sepah sudah berpecah, bagaimanapun dinafikan sendiri oleh ahli kumpulan Sepah.

Dan terbaru, akhirnya Jepp selaku ketua kumpulan Sepah mengakui yang Sepah sudah berpecah. Tidak pasti pula adakah mereka akan mengadakan sidang akhbar atau membiarkan isu tersebut berlalu begitu sahaja

Berikut ialah kata-kata Jepp Sepah selaku ketua kumpulan:-

Selepas kemenangan itu (Raja Lawak 2009), semua displin dibentuk oleh anggota Sepah semakin berkurangan dan ia terus tenggelam apabila kami berjaya mencipta nama. Kemudian Tuhan memberi peluang kedua di dalam Maharaja Lawak, kami bina semula nama Sepah itu, tetapi hari ini saya nekad berpecah selepas sekian lama memendam perasaan.

Namun ternyata keputusan Jepp ini sangat-sangat mengejutkan Shuib. Kata Shuib:-

Saya sayang kumpulan Sepah tetapi jika Jep sudah berkata begitu, saya ikutkan saja. Perkara ini memang ada kami bincangkan sebelum ini. Saya tidak ada apa yang ingin dicakapkan kerana perkara ini baru hari ini diputuskan dan kami akan berpecah, apa yang saya boleh buat saya akan menjaga diri sendiri selepas ini.

~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~


google: Sepah berpecah, cerita kumpulan Sepah, gambar kumpulan Sepah, video lawak Kumpulan Sepah, komedi terbaru Kumpulan Sepah, foto Kumpulan Sepah, Kumpulan Sepah bersepai, Kumpulan Sepah tukar haluan, Kumpulan Sepah berpisah, Kumpulan Sepah merajuk, Kumpulan Sepah juara maharaja lawak

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...