Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Sunday, August 21, 2011

Shopping Raya dengan Jaya Jusco Voucher

Raya Aidilfitri semakin dekat, tentu ramai umat Islam bersiap sedia untuk menyambutnya dengan membeli barang keperluan raya seperti kuih raya, baju raya, kasut raya dan sebagainya.



Aku juga tidak terlepas untuk bershopping. Biasanya aku shopping kat tempat ada sale, diskaun baik punya terutama di Jaya Jusco. Kenapa Jaya Jusco? Bila aku shopping kat sana, aku boleh kumpul point dan tebus balik dalam bentuk Voucher. Alhamdulillah tahun ni aku dapat Gift Voucher dari Jaya Jusco sebanyak RM340. Banyak kan... dapat laa membantu membeli keperluan raya untuk anak-anak.


Untuk dapat point tu perlu ada JCard. Setiap kali bayar hulur la Jcard tu dan anda akan dpt point. Terima Kasih juga kepada Mak Mertua aku kerana setiap kali dia Shopping kat Jaya Jusco dia akan guna JCard aku... Setakat hari ni Voucher tertinggi pernah aku dapat adalah sebanyak RM800 lebih. Wow.... lagi banyak anda shopping, lagi banyak point, lagi tinggi Vouchernya.. So kepada yang takda JCard tu, sila laa ke Jaya Jusco yang terdekat untuk pendaftaran dan shopping kat sana bila ada sale je... hehe...


Ok, selamat berpuasa dan selamat menyambut ketibaan hari raya Aidilfitri. Berbelanja laa secara berhemah semasa musim perayaan...

RM340.. Syoknya raya...

Ada Voucher Raya lagi tu..


~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~


Google: Jaya Jusco Malaysia, lokasi Jaya Jusco, map Jaya Jusco, sales Jaya Jusco, mega sales Jaya Jusco, shopping raya di Jaya Jusco, J Card Jaya Jusco, Voucher Jaya Jusco, tebus Voucher Jaya Jusco

4 comments:

  1. fuyohhh .. byknyaa dapat voucher .. nak !!!

    ReplyDelete
  2. tumpang tanya..
    nk dpt jcard ni, dah dftar trus dpt ke atau kena tggu dlm 2,3 hari ke, atau mcm mana..

    ReplyDelete
  3. Daftar terus dpt JCard.. pendaftaran RM 12...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...