Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Sunday, August 21, 2011

Fun Fair Kampung

Beginilah rupa Fun Fair yang selalu berada di kampung aku di Bahau Negeri Sembilan. Fun Fair sebegini memang selalu menjadi tumpuan.

Fun Fair

Kat Fun Fair ni macam-macam permainan ada, tapi bukan itu sahaja tikam menikam pun ada kat situ.. dah hadiahnya pun macam-macam la boleh dapat air tin/kotak, anak patung, kereta control, dan macam2 laa.. Budak2 memang suka pergi Fun Fair ni.. So layankn jela diorg ni. Bapak aku pulak rajin bawak cucu-cucunya ke fun fair ni... Tu aku tumpang ikut je, satu family aa pergi.. hehe... Tapi aku tak pasti dari segi keselamatan fun fair macam ni.. Pasal tu aku tak berani naik mana yang tinggi2 tu.. hehe... Bulan puasa ni fun fair tutup. Aku rasa lepas raya ni mesti fun fair tu datang balik.. yela time tu budak2 byk dapat duit raya :)

Fun Fair

Yang kelakar pada masa tu aku teringin nak masuk rumah hantu. Yela lama dah tak masuk rumah hantu ni.. kot2 ada perubahan ke, hantu lagi ganas ke.. Sekali masuk menghampakan, hantu macam tak siap, buang karen tul.. haha.. anak aku tak takut langsung... dah laa mahal, 1 token 2 ringgit.. Aku rasa itu la kali terakhir aku masuk rumah hantu tu...

DSC00956

DSC00952

~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~


google: fun fair 2011, fun fair terhebat, lokasi fun fair, map to fun fair, fun fair balakong, fun fair serdang, gambar fun fair, foto fun fair, pengalaman di fun fair, aksi menarik fun fair

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...