Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Saturday, August 13, 2011

Contest Aidilfitri | Hosting, Domain, Duit Raya

Jom join Contest Aidilfitri | Hosting, Domain, Duit Raya. Ada hadiah raya yang menarik menanti pemenang. Klik kat banner bawah ni atau link ni - Contest Aidilfitri


Kepada pihak penganjur Mamat dan Syafiq terima kasih dan selamat berpuasa. Kepada mereka yang berkenan/minat dgn gambar kt bawah+kata2nya sila la LIKE fb mamat/syafiq, kemudian LIKE pulak gambar tu dalam page tersebut. Terima kasih....

Page Mamat, Page Syafiq




Family
Raya Aidilfitri datang lagi kali ini bersama dengan bulan Kemerdekaan beserta semangat 1 Malaysia Jalur Gemilang kita kibarkan



~ Bajonz ~
~ Photo ~

3 comments:

  1. ok mamat dah upload...
    peluang nak menang salah 1 hadiah masih ada...kalau bajon dapat kumpul 100 like pun mamat rasa dah boleh menang... good luck..

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=232564900114325&set=a.228292870541528.48507.170034029700746&type=1&ref=nf

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...