Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Sunday, August 14, 2011

EPL Fantasy Football Kembali Lagi..


EPL kembali lagi untuk tahun 2011/2012.. macam biasa aku tak terlepas untuk join Fantasy Football.. Tahun kali ni aku tak seberapa tau sgt player mana aku nk beli... jadi utk permulaan ni aku beli player yang aku kenal je laa dulu.. kayuh pelan2 pastu baru beli player yang baik punya..


Cuba tengok point aku sket sgt untuk mlm tadi.. ni belum sungguh2 lagi.. hehehe.. game ni selalu aku layan dengan budak opis aku je.. so saper rasa nak cuba2 boleh register kat sini EPL Fantasy Football.. ajak laa kawan korang layan nya terutama kpd peminat EPL..

Berikut adalah keputusan EPL mlm tadi:

Blackburn Rovers 1 - 2 Wolverhampton Wanderers
Fulham 0 - 0 Aston Villa
Liverpool 1 - 1 Sunderland
Queens Park Rangers 0 - 4 Bolton Wanderers
Wigan Athletic 1 - 1 Norwich City
Newcastle United 0 - 0 Arsenal


Liverpool dan Arsenal seri laa plak.. hehehe... Pemain baru Arsenal, Gervinho kene kad merah tu.. cepat betul panas.. hehe... layan.. minggu depan Arsenal jumpa Liverpool.. fuyooo...


~ Bajonz ~
~ Photo ~


google: keputusan epl malam tadi, pemain baru epl, pemain baru arsenal, pemain baru liverpool, keputusan penuh epl, keputusan perlawanan permulaan

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...