Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Thursday, August 18, 2011

Buka Puasa Di Oriental Crystal Hotel

Oriental Crystal Hotel

Kepada Isteri tercinta, Pn Syana terima kasih banyak-banyak kerana tadi sudi membelanja abang berbuka puasa di Oriental Crystal Hotel, Kajang.

Oriental Crystal Hotel

Buka puasa hari ni memang best. Pilihan tempat yang sesuai bagi aku laa.. Dengan menu2 makanan dan lauk pauk yang sangat menarik dan sedap dengan harga yang berpatutan. Kenyang aku dibuatnya. Dari nasi beriani gam, nasi putih, kari ayam, ayam black pepper, sambal udang, kambing, kari ikan, ikan bakar, murtabak, roti john, kuih-muih (tak ingat kuih ape), buah coklat, buah-buahan, air kosong, teh tarik, sirap bandung, mee kari, mee goreng, dan macam2 laa menu memang aku kenyang...



Jadi kalo korang rasa berminat boleh mencuba di Oriental Crystal Hotel, Kajang. Dewasa RM48 dan kanak2 RM30. tak silap aku tadi kalo korang booking 3 hari sebelum boleh dpt diskaun/baucher RM10. So dapat laa jimat lagi... Selain dari waktu ramadhan, ada juga untuk nasi kandar buffet lunch (jumaat shj) dan buffet hi tea - harga pun berpatutan.


Oriental Crystal Hotel


~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~

google: berbuka puasa waktu ramadhan, tempat best berbuka puasa, tempat menarik berbuka puasa, lokasi murah berbuka puasa, gambar lauk berbuka puasa, tempat murah berbuka puasa, tempat berbuka puasa di kajang, tempat berbuka puasa di hotel, doa berbuka puasa, waktu berbuka puasa, jadual imsak, tempat sedap berbuka puasa, berbuka puasa di semenyih, berbuka puasa di selangor, tempat berbuka puasa 2011, berbuka puasa bersama keluarga, menu menarik berbuka puasa, lauk pauk berbuka puasa

4 comments:

  1. wahhh meriah lagi...makanan dah la semua sedap :D

    ReplyDelete
  2. owh..nice food ,nice foto..nice blog

    ReplyDelete
  3. tahu x hotel ni kene serbu semalam 25/7/2012 oleh JAKIM?

    ReplyDelete
  4. tu arr...dengar citer otel tu x de sijil halal.pastu siap jumpa wain lg dlm kitchen.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...