Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Monday, January 24, 2011

Terjah Blog Pagi-pagi Buta

Ni la akibatnya mengedit gambo malam2.. pastu rasa segar je mata ni.. dah laa esok keje.. tido lambat lagi laaa.. bila dah keadaan mcm ni apa lagi kerja aku terjah menerjah blog-blog orang Malaysia ni laa..

wuishhh macam2 blog ada, x kira usia... banyaknya aku tengok budak remaja, orang muda mudi sekang ni memang dh suka ber blog.. bagus laa dari awal dh celik IT, celik internet... tapi jgn abai pelajaran dah.. :)

Berwarna warna warni blog diorg ni... biasanya blog pompuan laa, memang meriah masuk.. macam macam ada..

tapi kalo Internet korang laju serupa UNIFI memang syok laa masuk blog mcm tu. Tapi kali pakai berukband, berjanggut laa nk tunggu page tu loading.. hehehe...

Okla mata aku pun dh warna warni serupa buta warna.. ngantok dh ni.. gd nite, smlm malam.. slmt BerBLOG..

- Kurang Kontroversi, Tingkatkan KPI.. - hehehe... ZZzzz...

~ Bajonz ~
~ Photo ~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...