Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Wednesday, July 13, 2011

Harimau Malaya VS Arsenal

Keputusan perlawanan serta gambar menarik klik sini


Berdepan dengan gergasi EPL, mampukah Harimau Malaya menandingi kehebatan Arsenal pada malam ini?

Semoga pasukan Malaysia, Harimau Malaya mampu mengalahkan Arsenal... Malaysia boleh... :) setidak-tidak seri, jika kalah pun minta laa jangan bolos banyak sangat.. Jika menang, itu adalah hadiah buat peminat bola sepak Malaysia..

~Safiq Rahim yang menyeru rakan sepasukannya agar mempersembahkan aksi terbaik malam ini..


''Ya, memang benar mereka mempunyai ramai pemain bertaraf dunia tetapi jangan terlalu awal menidakkan peluang kami untuk menyaingi Arsenal.

''Namun, saya harap rakan sepasukan boleh membuktikan sesuatu dan jangan terlalu menghormati lawan dalam perlawanan esok (hari ini).

''Selain itu, apa yang penting, berhadapan dengan pasukan lawan seperti Arsenal, kami boleh dapat belajar sesuatu daripada cara permainan mereka.

''Kami harus mengambil kesempatan terbaik ini, ramai pemain luar di sana mahu berhadapan dengan pasukan yang hebat seperti Arsenal, jadi saya berjanji akan menampilkan persembahan terbaik," katanya selepas sesi latihan skuad kebangsaan di Stadium Nasional, semalam.
~ Bajonz ~
~ Photo ~


Google: keputusan harimau malaya vs arsenal, arsenal vs malaysia, perlawanan persahabatan arsenal harimau malaya, video perlawanan harimau malaya arsenal, pemenang antara arsenal harimau malaya

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...