Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Saturday, June 30, 2012

Contest Menyambut Ramadhan & Syawal

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera kepada semua...

Korang Nak duit Raya tak?? sini Bajonz nak adakan contest sempena menyambut ketibaan Ramadhan & Syawal. Ape yang korang perlu buat.... mudah saja:


1. Cari gambar yang paling awesome dan terbaik punya sempena menyambut ketibaan Ramdhan & Syawal.


2. Kemudian emailkan gambar tersebut ke bajonz100@gmail.com beserta dengan caption yang menarik tentang gambar tersebut dengan tidak melebih 30 patah perkataan. Dan sila sertakan nick Facebook anda. Jika anda mempunyai blog atau website sila sertakan sekali


3. Dan yang penting kena LIKE facebook page Bajonz Photography. Sebabnya.. baca yang seterusnya...


4. Gambar yang telah korang emailkan itu akan kami uploadkan ke Facebook Page Bajonz Photography. Dan korang perlu promotekan gambar tersebut untuk dapat LIKE terbanyak


LIKE terbanyak untuk gambar tersebut akan dikira sebagai pemenang. (Pages likers tidak akan dikira). Ajak ramai kawan2 like Bajonz Photography untuk mudah gambar anda dapat LIKE yang banyak...


5. Tempoh contest ini adalah bermula dari 30 Jun 2012 sehingga 31 Julai 2012. Satu Pemenang akan diumumkan dalam tempoh seminggu selepas tarikh tutup penyertaan. 


Maknanya korang akan dapat duit raya sebelum hari raya lah...


Hadiah berupa wang tunai menanti anda.... Pemenang akan diumumkan melalui email dan Facebook page Bajonz Photography.


Jom apa lagi sertai contest ini... semua rakyat Malaysia dari peringkat umur layak menyertai contest ini... Semoga berjaya kepada anda semua.. jom cari duit raya!!!




Lemang Puasa..


~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~

2 comments:

  1. Nak masuk lah, tapi segan lah nanti takde org like. Hihihihi.

    ReplyDelete
  2. kalo segan nanti xdpt la duit raya.. ajak laa member2 join sekali. kurang sikit segan.. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...