Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Friday, February 17, 2012

Kenyataan Melia Aimiellia isu gambar dan video bogel


KENYATAAN MELIA AIMIELLIA ISU GAMBAR BOGEL MIRIP HEROIN KARIPAP-KARIPAP CINTA MENAFIKAN BELIAU ADALAH INDIVIDU DALAM RAKAMAN VIDEO SEORANG WANITA BERBOGEL

“Saya menafikan sekeras-kerasnya tentang gosip yang tersebar mengenai diri saya. Selepas melihat gambar tu, hampir tergelak pun ada kerana itu bukan saya. Lucu betul,” ujar Melia menafikan isu video bogel tersebut.
 
“Saya agak terkejut dan terkilan sebenarnya, tapi sedikit pun saya tak takut dengan gosip ini sebab itu bukan saya. Saya akan cuba bersihkan nama saya selepas ini, Insyaallah,” tambah Melia Aimiellia lagi.


“Terserahlah, kalau orang mahu percaya atau tidak. Saya tak paksa orang untuk percaya, hanya orang (Ibu) yang kenal dan rapat dengan saya tahu bentuk tubuh saya. Saya hairan kenapa jadi begini, saya tahu saya ramai musuh tapi saya cuba buat yang terbaik walaupun saya tahu ada orang tak suka saya.”


“Itu memang bukan saya, saya menafikan sekeras-kerasnya. Tuhan itu Maha Adil, semoga dia memberikan balasan pada mereka,” jelas Melia Aimiellia mengakhiri perbualan.


Sumber

~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~google: gambar Melia Aimiellia, foto Melia Aimiellia, gambar bogel Melia Aimiellia, gambar lucah Melia Aimiellia, foto bogel Melia Aimiellia, video bogel Melia Aimiellia, video lucah Melia Aimiellia, Melia Aimiellia bogel lucah, 3gp Melia Aimiellia bogel,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...