Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Friday, September 21, 2012

Blog Review by Fatini Irdina

Rasa rajin plak malam ni join segmen2 mcm ni... hehe.

Jom try join cuba segmen ni..



Syarat-syaratnya ialah:
1. Follow blog Fatini. *untuk update terkini*
2. Like fanpage Fatini*tak diwajibkan*
3. Klik sini*tunggu sampai habis loading*
4. Buat satu entry yang bertajuk "Blog Review by Fatini Irdina".
5. Lekatkan banner hodoh di atas pada entry dan linkkan ke entry ni.
6. Tinggalkan link entry anda ke ruangan komen entry ini. *tempat lain takkan dilayan*

DUE DATE: 25 SEPTEMBER 2012 | 11:59 a.m


NOTICE BOARD
*Kesemua blog yang join akan dimasukkan ke dalam BLOGLIST TERHEBAT
*Tiga top referral akan mendapat topup sebanyak RM5 seorang.
*Blog korang terus direview sebaik sahaja segmen tamat.

JOMLAH JOIN RAMAI-RAMAI!!


maklumat lanjut klik banner pink kat atas tu atau klik sini


~ http://bajonzjambul.blogspot.com ~
~ http://bajonzphoto.blogspot.com ~

5 comments:

  1. Blog anda sudah pun direview. Terjah sini untuk baca. http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/09/blog-review-part-2.html

    ReplyDelete
  2. Salam kunjungan.. Wow nice blog!! Suka3x..!=) Dari segmen sama juga.:) Jom support saya dalam entri ini.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rugi-tak-view-entri-tentang-gadis.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...