Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Monday, June 20, 2011

Iqa sebelum Mentor

Sebelum Iqa masuk mentor dan menjadi artis, kira aku bernasib baik laa sempat gak mengambil gambar dia. Yela kebetulan masa tu kerja dalam satu company yang sama dan kebetulan juga masa tu aku baru berjinak2 dengan DSLR mana yang ligatnya jari ni nak picit2 ambil gambar...

Iqa Mentor

Semoga Iqa terus menjadi artis yang baik dan bertambah tambah laa popular... tapi jgn plak lupa kt kawan2 yg mengenali.. hehe... kat bawah ni gambar Iqa, memang pandai bergaya...

Iqa Mentor

Iqa Mentor

Iqa Mentor

~ Bajonz ~
~ Photo ~


google: iqa mentor, gambar iqa mentor, lagi baru iqa mentor, video clip iqa mentor, lagu youtube iqa mentor, video iqa mentor, foto terkini iqa mentor, filem terbaru iqa, drama terbaru iqa, lagu baru iqa, iqa mentor dalam urtv, foto terbaru iqa, facebook iqa mentor, twitter iqa mentor, gosip iqa mentor, skandal iqa mentor, mp3 iqa mentor, youtube iqa mentor, protege iqa mentor

2 comments:

  1. nmp lain la muka dia masa lam mentor ngan pic kt atas nie..
    mybe make up kot

    ReplyDelete
  2. Pehh ! Lain gile muke . Tapi tak pe . Kecomelan tu tetap ada ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...