Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Tuesday, June 7, 2011

Kemeriahan I-City Shah Alam

Hujung minggu lepas aku membawa family aku berjalan melihat lampu berwarna warni di ICT :) . Bila dah pergi masa cuti sekolah, mcm biasa laa penuh orang kt sana.. Parking RM10 - mahal ooo.. bagi aku rasa mahal laa.. hehe

Memang meriah keadaan disana. Penuh dengan lampu yang berwarna warni dan bercorak corak ditambah lagi dgn kehadiran orang ramai memeriahkan suasana.. Bila dh kat sana ramai yang tidak melepaskan peluang utk bergambar termasuk laa aku yg suka mengambil gambar... memang letih juga laa aku berjalan2 sambil posing seket2 kt sana...

ICT Shah Alam

Bila anda ke ICT shah alam, soal makanan tak jadi masalah.. restoran makanan banyak juga kat sana tapi harga konfem mahal.. haha.. tapi takpe KFC juga ada kt sana... rasanya harga sama je kfc tu..

Apa pun layan gambar ni.. ada byk lagi.. ni ler sempat aku masukkan.. hehehe... sesiapa yg pegi ICT tu jgn lupa bawa camera, video cam ke... syok bergambar ooo dalam keadaan dipenuhi cahaya...

ICT Shah Alam

ICT Shah Alam

Alamat I-City :

D-1-4 Jalan Multimedia 7/AJ
Seksyen 7
CityPark, i-City
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan

~ Bajonz ~
~ Photo ~

google: kemeriahan ict shah alam, lampu ict shah alam, peta ict shah alam, lokasi ict shah alam, pemandangan ict shah alam, gambar ict shah alam, foto ict shah alam, video ict shah alam, majlis ict shah alam, tempat menarik di ict shah alam, i-city photo, gambar i-city, lampu i-city, map to i-city, peta ke i-city, harga masuk i-city, tiket masuk ke i-city, promosi di i-city, tempat menarik di i-city, youtube i-city, website i-city

4 comments:

  1. waaahhh! bestnya~ photo pun nmpk nice!

    xpernah smpi sna lagiii +________+

    ReplyDelete
  2. wah... best er dapat pegi i-city.... xpernah pon lagi p sana... huhuhu......

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...