Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Friday, March 18, 2011

Aku ke Kuching semula

17032011745

Akhirnya aku jejak kaki semula ke Kuching, Sarawak. last sekali aku ke Kuching 5/6 tahun lepas. Banyak perubahan gak kt Kuching ni.. Jalan raya pun byk berubah... ke aku banyak lupa sebenarnya... hehehe

16032011714

Aku lepak kat Hotel Riverside Majestic. Mahal ooo hotel ni... Shopping complex pun bawah hotel je.. nak tengok wayang, bowling memang semua dekat je... patutla mahal.. tgh Town lagi tu..
Bilik pun luas, katil pun beso - sesuai laa tuk aku... haha.. guling2 abes. yela duk sensorang kt bilik tu..

16032011700

Tapi aku x sempat nk jalan mana2 sebab dtg sini pun urusan kerja.. aku jalan2 sekitar berdekatan hotel je... hari2 tengok sungai.. :)

16032011722

~ Bajonz ~
~ Photo ~

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...