Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Thursday, November 11, 2010

Seat belt problem lagi

Adoi aii, seat belt myvi problem lagi... jem tak leh tarik.. sethn lepas dh tukar sebelah kiri masa tu ada warranty lagi.. ok la.. kali ni sebelah kanan driver pula jem.. tension laa dgn benda remeh mcm ni.. Warranty dh abis kereta dh 2 tahun lebih. Jika x silap aku masa wife aku beli ada extended warranty tambah lagi sethn kot. nak kene check dgn bank dulu. kalo tak da masak laa nk tukar dekat RM200 lebih.. mahal ooo..

Benda2 safety simple mcm ni kenapa laa kereta produa ni masih ada problem? call customer service, warranty abes problem tu x leh cover. Apa salahnya tukar kasi free jela... PROTON boleh buat siap FOC lagi.. kenapa produa x bleh buat??.. selt belt tu, penting mana bleh jem.. kang polis saman naya aku time belt tu jem.. nak bawa keta pun nanti x rasa selamat..

Tension dgn MYVI ni... Belum lagi masuk bab aircond - lagi aku tension.. PANAS...
Aircond Proton gak aku rasa sejuk mengigil2...

DSC02019

google: myvi seat belt problem, myvi seat belt jam, myvi belt problem, perodua myvi belt problem, seat belt jam, seat belt jem, perodua belt problem, perodua seat belt problem

~ Bajonz ~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...