Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Monday, August 30, 2010

Bayu Beach Resort

Tgh hari tadi aku baru balik dari Bayu Beach Resort.. penat juga laa walau tido semalam je.. Ikutkn perancangan weekend memang x plan nk kesana.. oleh sebab adik aku dh ajak aku join laa sekali. lagipun adik beradik aku yg lain x dpt nk join..

Hanya ada adik aku, baby kaseh dan mak ayah je ada.. so utk memeriahkn suasana aku dgn family pegila juga ke Bayu Beach Resort.. Segala tempat tido, buka puasa adik aku belanja.. langkah kanan laa.. Aktiviti buka puasa kat sana mcm biasa je.. kurang meriah sebab x ramai org Islam berbuka disana.. yela mungkin bulan puasa ni aktiviti bercuti pun kurang..

Aktiviti di pagi Ahad ingatkn nk bawa anak2 mandi kolam, rupanya kolam tgh servis plak. terpaksa laa mengadap laut dulu sebelum dekat kul 10am baru dapat masuk kolam.. Aku pun x terlepas peluang tuk mandi kolam.. so bulan puasa tak leh lasak, nyelam lama2.. kang tertelan air plak.. hehe..

Selepas Bayu beach resort ingatkan nk singgah parkson seremban, yelah diskaun sale sampai 80%. tapikan apakan daya.. nk masuk parking je jem sampai 1km.. cancel terus balik rumah..

Apapun tima kasih kt adik aku (gambo kt bawah) belanja buka puasa temasuk tido di Bayu Beach Resort..

Mira & Fairuz

Fairuz & Mira

Fairuz & Mira

Fairuz & Mira

Fairuz & Mira

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...